Sähköposti asetukset

Olemme uusineet sähköpostijärjestelmäämme, uusi järjestelmä tulee käyttöön asteittain vuoden 2013 joulukuun aikana. Vanha järjestelmä kytketään pois päältä 1.1.2014.

Sähköpostipalvelimen osoitteet ovat:

Käyttäjätunnus on aina koko sähköpostiosoite, esim. etunimi.sukunimi@yritys.fi

Mozilla Thunderbird

Siirry ohjeisiin »

Microsoft Outlook 2010

Siirry ohjeisiin »

Windows Live Mail

Siirry ohjeisiin »


 

Mozilla Thunderbird


1. Valitse "Työkalut" -valikosta "Tilien asetukset" päästäksesi hallinnoimaan sähköpostitilejä.2. Valitse valitse vasemmalta alhaalta "Tilitoiminnot" ja "Lisää sähköpostitili".3. Syötä Nimesi, sähköpostisi ja salasanasi, valitse "Jatka", tämän jälkeen valitse "Muokkaa asetuksia" ja syötä sähköpostipalvelimien osoitteet
Valitse saapuvan postin kohdalta "IMAP". Käyttäjätunnus on koko sähköpostiosoite. Viimeistele tilin luonti valitsemalla "Valmis". 

Microsoft Outlook 2010


1. Valitse "File" -valikosta "Add account" lisätäksesi uuden sähköposti tilin.2. Valitse että haluat määritellä asetukset manuaalisesti.3. Valitse "Internet E-mail" käyttääksesi IMAP/POP -protokollia.4. Syötä sähköpostisi asetukset. Nimesi, sähköpostiosoitteesi, valitse tilin tyypiksi IMAP ja syötä palvelimeksi mail.azurepack.com
Käyttäjätunnuksesi on koko sähköpostiosoite. Valitse more settings määritelläksesi portit ja yhteyden salaus.5. Advanced -välilehdestä voit määritellä portit, IMAP -protokollassa salausta käytettäessä portti on 993 ja salaus SSL.
Lähtevän postin portti on salausta käytettäessä 587 ja salaus TLS.


6. Lähtevän postin asetuksiin on määriteltävä että lähtevän postin palvelin käyttää samoja kirjautumistietoja kuin saapuvan postin palvelin.


7. Näiden asetuksien jälkeen voit jatkaa tallentamalla asetukset "OK" napista ja valitsemalla "Next".


8. Outlook testaa määritellyt asetukset. Kun tämä on tapahtunut onnistuneesti, voit sulkea ikkunan "Close" -napista.
Mikäli virheitä havaitaan, palaa takaisin ja varmista syöttämäsi asetukset. Mikäli tämä ei auta, ota yhteyttä Lehto-Mediaan.


 

Windows Live Mail


1. Valitse "Tilit" ja "Sähköposti" luodaksesi uuden sähköpostitilin.2. Syötä sähköpostisi osoite, salasana sekä näyttönimi.3. Määritä palvelinasetukset. Valitse palvelinlajiksi "IMAP". Valitse myös että "Edellyttää salattua yhteyttä" sekä lähtevään postiin "Edellyttää todennusta".4. Valitse "Seuraava" ja "Valmis". Tilisi on nyt käyttövalmis.